Mijn naam is Jos Webers. Ik ben werkzaam als zelfstandig bedrijfsarts. Met mijn werk wil ik een bijdrage leveren aan de vitaliteit van klantorganisaties en werknemers. Of het nu gaat om re-integratieadvisering, het implementeren van eigen regie in arbodienstverlening of duurzame inzetbaarheid, ik denk graag mee. Mijn focus ligt steeds op gedrag, eigenaarschap en empowerment. Mijn kracht zit in het maken van de juiste analyse en concrete (innovatieve)  oplossingen.

Ik hecht aan korte communicatielijnen, transparantie en mijn onafhankelijkheid.

Over Arbovitae

Arbovitae is de handelsnaam waaronder ik mijn diensten aanbied. Ik heb een netwerk van andere professionals om mij heen met wie ik samenwerk.

Arbovitae staat voor levensboom. Een mooie metafoor van hoe ik naar mensen, organisaties en bedrijfsgeneeskunde kijk. Gezonde werkomstandigheden en innovatie. De manier waarop bedrijven ontwikkelen en sturen, interacteren met hun mensen. De manier waarop medewerkers in het leven staan, relaties onderhouden, levensfasen doorlopen, met problemen en veranderingen omgaan en oog hebben voor fitheid en gezondheid.  Zichzelf ontwikkelen door opleiding en nieuwe uitdagingen aangaan.  In die samenhang kijk ik naar mens en organisatie.